TALENTS ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2021 - 2022 ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΣΕ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΦΑΡΜΟΓΗ - ΤΗΡΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ

 

ΤΗΡΗΣΗ - ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ:

Πρίν την έναρξη των αγώνων, όλων των ηλικιακών κατηγοριών, υποχρεούνται οι ομάδες ( ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ) να προσκομίζουν στον διαιτητή το έντυπο έκθεσης αγώνα υπογεγραμμένο, από τον κατά νόμο υπεύθυνο covid 19, το οποίο θα πιστοποιεί την τήρηση και εφαρμογή των εκ του Νόμου και αρμοδίων Υγειονομικών Υπηρεσιών προβλεπόμενου πρωτοκόλλου των συμμετεχόντων (ΚΥΑ αρ. Δ1α/Γ.Π. οικ. 7114, 1/2/21 ΦΕΚ β 362).

α) PCR test πραγματοποιηθέντα 72 ώρες πρίν τον αγώνα ( είτε είναι ή δεν είναι εμβολιασμένος ή νοσησας) και

β) RAPID test πραγματοποιθέντα 48 ώρες πρίν τον αγώνα ( είτε είναι ή δεν είναι εμβολιασμένος ή νοσήσας).

ΣΕ ΜΗ ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΑΓΩΝΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:  

>   Για τις κατηγορίες Κ18 - Κ15 η διαιτησία θα είναι διπλή

>   Για τις κατηγορίες Κ16 και Κ13 η διαιτησία θα είναι μονή

 ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ:

> Τα έξοδα της διαιτησίας  βαρύνουν την γηπεδούχου ομάδα. 

    Η καταβολή αυτών, θα εξυπηρετούσε, να γίνεται πριν την έναρξη του αγώνα για την ταχύτερη αποδέσμευση των διαιτητών (μετακίνηση των          σε άλλους αγώνες). 

 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ :

> Υποχρέωση του διαιτητή να παραλαμβάνει, πριν από την έναρξη του αγώνα, συμπληρωμένο και από τις δύο ομάδες (ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας μέσω του αρχηγού του τμήματος), το έντυπο έκθεσης αγώνας (συνημμένο) το οποίο μετά το τέλος του θα το συμπληρώνει και αποστέλλει στον διαχειριστή, το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της επόμενης ημέρας του αγώνα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: α) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

> Σε όλους τους αγώνες που λαμβάνουν μέρος να είναι ομοιόμορφα (τριάδα) ντυμένοι με την στολή της διοργάνωσης και το λογότυπο του AFG .

> Η παρουσία και συμπεριφορά τους στο χώρο να είναι ευπρεπείς και κόσμια.

> Να είναι προσιτοί προς τους νεαρούς αθλητές, χωρίς αυτό να είναι ενάντια στην πειθαρχία και αυστηρότητα που απαιτεί το άθλημα.

    Να αντιμετωπίζουν με ηρεμία κάθε απρέπεια, αντιαθλητική ή ανάρμοστη συμπεριφορά, προς κάθε κατεύθυνση, χωρίς οι ίδιοι να κυριεύονται        από αρνητικά συναισθήματα και εκδηλώσεις, αλλά να δίνουν λύσεις μέσα από τους προβλεπόμενους κανονισμούς.

> Κυρίαρχη  σκέψη τους η ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ, εκμάθηση και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ σωστών χαρακτήρων και αθλητών.

 > Δεν επιτρέπουν την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο άλλων ατόμων εκτός του προπονητή και των συνεργατών του (β΄ προπονητή,                      γυμναστή, προπονητή τερματοφυλάκων και φυσιοθεραπευτή), οι οποίοι υποχρεούνται να προσκομίζουν την άδεια ασκήσεως                            επαγγέλματος (δίπλωμα προπονητή).

    Σε ενδεχόμενη παρουσία τρίτου ατόμου δεν γίνεται  έναρξη του αγώνα πριν την απομάκρυνση του από τον χώρο.

 ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ: 

   Σε περίπτωση που φίλαθλος ή φίλαθλοι, που παρακολουθούν αγώνα της διοργάνωσης (κατά πλειοψηφία γονείς), ο οποίος συμπεριφερθεί,           εκφραστεί ή δημιουργήσει επεισόδιο εις βάρος διαιτητή, προπονητή ή αθλητή, ΆΜΕΣΑ ο διαιτητής επιβάλλει  προσωρινή διακοπή του αγώνα.

   Καλεί και ενημερώνει τους προπονητές των συναγωνιζόμενων ομάδων του συμβάντος, οι οποίοι με την σειρά τους από κοινού, προβαίνουν           σε ΜΙΑ πρώτη σύσταση  προς τους φιλάθλους για επικείμενη ΟΡΙΣΤΙΚΉ διακοπή του αγώνα.

   Εάν υπάρξει ΔΕΎΤΕΡΗ διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή, εφόσον δεν υπήρξε σύνεση στον χώρο, ο διαιτητής ανακοινώνει και στους δύο     προπονητές την ΟΡΙΣΤΙΚΉ διακοπή του.

   ΕΙΣΟΔΟΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ:

   ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ, ΜΕ ΒΑΣΕΙ         ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΙΣΧΥΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.

   ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: 

>  Για την κατηγορία Κ18 δύο ημίχρονα, χρονικής διάρκειας 45’ ανά ημίχρονο ενδιάμεση ανάπαυση 10΄, διαστάσεις γηπέδου 11x11/60Χ90              μέτρα/εστία 7,32Χ2,44 μέτρα.

 > Για την κατηγορία Κ15 δύο ημίχρονα, χρονικής διάρκειας 40’ ανά ημίχρονο ενδιάμεση ανάπαυση 10΄, διαστάσεις                                       γηπέδου 11x11/60Χ90 μέτρα/εστία 7,32Χ2,44 μέτρα.

> Για την κατηγορία Κ16 δύο ημίχρονα, χρονικής διάρκειας 40΄ανά ημίχρονο ενδιάμεση ανάπαυση 10΄, διαστάσεις γηπέδου 11Χ11/60Χ90 μέτρα/εστία 7,32Χ2,44 μέτρα

 > Για την κατηγορία Κ13 δύο ημίχρονα, χρονικής διάρκειας 35΄ανά ημίχρονο ενδιάμεση ανάπαυση 10΄, διαστάσεις γηπέδου 11Χ11/60Χ90 μέτρα/εστία 7,32Χ2,44 μέτρα

>  Τα προγράμματα των αγώνων όλων των κατηγοριών θα υλοποιηθούν σε δύο στάδια: α) ετήσιο πρόγραμμα και β) attica super cup.        

     Ετήσιο πρόγραμμα:

    α) Κ18, Κ16, Κ15, Κ13 όμιλοι 8 ομάδων σε 4 περιόδους σύνολο 28 αγωνιστικών ( 4Χ7=28 )

    Ημερομηνία έναρξης των κατηγοριών, Κ18, Κ16, Κ15,Κ13 η 18-19/9/2021 με λήξη 21-22/5/2022

    β) ATTICA SUPER CUP: Έναρξη αγώνων 5-6/3/2022 (καθαρά Δευτέρα) για όλες τις κατηγορίες.         

    Εξαίρεση η αγωνιστικών υποχρεώσεων, Εορτών και Αργίας:

 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ:                      Διακοπή 18-19/12/21 & 25-26/12/21

 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ-ΘΕΟΦΑΝΙΩΝ:  Διακοπή 1-2/1/22 & 8-9/01/22

 ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ:                Διακοπή 5-6/3/22 (ATTICA SUPER CUP)

 ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ & ΠΑΣΧΑ: Διακοπή 16-17/04/22 & 23-24/5/22

 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ: ΔΙΑΚΟΠΗ 30/4 &1/5/22   

 ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

>  Οι αλλαγές για τις κατηγορίες , Κ18, Κ15 θα είναι απεριόριστες, καθώς και ο αριθμός των αθλητών, στο Α’ ημίχρονο ενώ στην                    διάρκεια του Β’ ημιχρόνου κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα ΜΟΝΟ 2 (ΔΥΟ) διακοπών για αλλαγές , με απεριόριστο αριθμό αθλητών να τις                  πραγματοποιήσει έως και μέχρι τα τελευταία 15 (δεκαπέντε) λεπτά πριν την λήξη του αγώνα .

 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η εκ νέου συμμετοχή αθλητή που αντικαταστάθηκε. ( ΟΧΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΕΣ)

 ΑΡΣΗ του ως άνω ισχύει μόνο σε περίπτωση τραυματισμού ή άλλου σοβαρού λόγου που επιβάλλεται η αλλαγή (και μπασκετική εφόσον     έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι αλλαγές) για την προστασία της υγείας του νεαρού αθλητή.

Δικαίωμα ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΗΣ αλλαγής σε διακοπή μίας εκ των δύο ομάδων επιτρέπεται και στην β ομάδα, την οποία πρέπει να πραγματοποιήσει       μέσα στον ίδιο χρόνο της ομάδας που χρεώνεται την διακοπή, σε περίπτωση επιπλεόν χρόνου καθυστέρησης θα χρεώνεται και η ίδια με             διακοπή.   

ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ:

  Η προβλεπόμενη ΗΛΙΚΊΑ ανά κατηγορία όλων των συμμετεχόντων ομάδων.

  ΕΞΑΙΡΕΣΗ: ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΚΑΤΑ ΕΝΑ (1) ΕΤΟΣ:

   α) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ18: Δικαίωμα συμμετοχής 3 (ΤΡΙΩΝ) αθλητών (γεν. 2003) και 1 (ΕΝΑΝ) αναπληρωματικό, συνολικά 4 (ΤΕΣΣΑΡΩΝ) έχουν οι                ομάδες ......................

   β) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ15: Δικαίωμα συμμετοχής 3 (ΤΡΙΩΝ) αθλητών (γεν. 2006) και 1 (ΕΝΑΝ) αναπληρωματικό, συνολικά 4 (ΤΕΣΣΕΡΙΣ) έχουν οι                   ομάδες...................

  γ)  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ16: Δικαίωμα συμμετοχής 3 (ΤΡΙΩΝ) αθλητών (γεν. 2005) και 1 (ΕΝΑΝ) αναπληρωματικό, συνολικά 4 (ΤΕΣΣΕΡΙΣ) έχουν οι                   ομάδες...................

   δ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ13: Δικαίωμα συμμετοχής 3 (ΤΡΙΩΝ) αθλητών (γεν. 2008) και 1 (ΕΝΑΝ) αναπληρωματικό, συνολικά 4 (ΤΕΣΣΕΡΙΣ) έχουν οι                    ομάδες...................

  α) ΗΛΙΚΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κ18 γεν. 2004-2005, β) Κ15 γεν. 2007, Κ16 γεν. 2006, Κ13 γεν. 2009

   ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΑ:

  Η παρουσία γιατρού αποτελεί υποχρέωση της γηπεδούχου ομάδας.

  Δεν θα διεξάγεται  αγώνας χωρίς την παρουσία ιατρού.

  Απαραίτητη προϋπόθεση η  πιστοποιηση του ιδίου ενυπόγραφα στο έντυπο έκθεσης αγώνα (ον/μο, αριθμός μητρώου και      ειδικότητα).

 ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

 Υποχρεωτική η προσκόμιση ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ και πιστοποιητικών (δελτίο αθλητικής ιδιότητας, αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο)ταυτοπροσωπίας των διαγωνιζόμενων αθλητών στον διαιτητή πριν την έναρξη του αγώνα για την συμμετοχή τους.

 ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ:   

 > Σε ενδεχόμενο ομοιοχρωμίας στην εμφάνιση των αγωνιζόμενων ομάδων η γηπεδούχος ομάδα έχει την υποχρέωση να χρησιμοποιήσει διαφορετικό χρώμα. (να προηγείται συνεννόηση μεταξύ των υπευθύνων κατά τον ορισμό του αγώνα για την αποφυγή ματαίωσης του).

ΑΡΣΗ ΤΟΥ  ΩΣ ΑΝΩ ΛΟΓΩ COVID 19  > Είσοδος ομάδων, οι συναγωνιζόμενοι αθλητές πριν την έναρξη του αγώνα, θα εισέρχονται σε παράταξη διπλής γραμμής, πηγαίνοντας στην σέντρα του γηπέδου  όπου και θα τους περιμένει ο διαιτητής για την έναρξη του. 

 > Οι  αγώνες όλων των κατηγοριών, εφόσον αυτό είναι δυνατόν, να γίνονται την ίδια ημέρα σε συνεχή ροή του προγράμματος. Ιδιαίτερα στις κατηγορίες Κ18 και Κ15 να δίνεται προτεραιότητα και να είναι συνεχόμενοι (αποδέσμευση τριπλής διαιτησίας) για την εύρυθμη λειτουργία όλου του προγράμματος.  

 >Επίσης στις κατηγορίες Κ18, Κ16, Κ15 και Κ14 να δίνετε, εφόσον αυτό δεν είναι σε βάρος του προγράμματος, χρονικό περιθώριο 30 (τριάντα) λεπτών για προθέρμανση, μετά την λήξη της προηγούμενης συνάντησης και της έναρξης του δικού τους αγώνα.

 >Στις κατηγορίες Κ12, Κ11 και Κ10 στην ακτίνα και πλάγια της μεγάλης περιοχής καθώς και στα κόρνερ σε περίπτωση επίτευξης τέρματος, με απευθείας λάκτισμα, το τέρμα ακυρώνεται και θα εκτελείται πάλι από το ίδιο σημείο.

    ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ:

>  Στις κατηγορίες Κ12, Κ11 και Κ10 σε ελεύθερη επαναφορά του παιχνιδιού, η πρώτη πάσα είναι ελεύθερη χωρίς πίεση από τον αντίπαλο.

   ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ:

    Κ12 και Κ11: Οριοθετούμε στον χώρο του γηπέδου (9Χ9) με σήμανση (κώνους) στις δύο πλευρές του και σε απόσταση 20 μέτρων από κάθε εστία, το οποίο σημείο και είναι ο χώρος αφετηρίας πίεσης προς την ομάδα που έχει κατοχή μπάλας.

    Κ10: Ομοίως με οριοθέτηση στα 20 μέτρα από κάθε εστία.

    Η πίεση προς την ομάδα κατοχής, από τον οριζόμενο χώρο αφετηρίας, αρχίζει ΑΜΕΣΩΣ μετά την πρώτη επαφή - εκτέλεση πάσας παιξίματος από ελεύθερη επαναφορά.

  >Στις κατηγορίες Κ18, Κ15, Κ16, Κ13 θα υπάρξει βαθμολογία καθώς και οι προβλεπόμενες ποινές, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, σε τυχόν παραπτώματα αθλητών. Σε περίπτωση επιβολής ποινής αποβολής σε αθλητή, δεύτερη κίτρινη κάρτα ή απευθείας κόκκινη, η τιμωρία ισχύει μόνο για τον συγκεκριμένο αγώνα χωρίς να του αφαιρεί το δικαίωμα συμμετοχής του στην επόμενη αγωνιστική.

Εξαίρεση του ως άνω σε φαινόμενο που αθλητής αποβλήθηκε λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς σε, διαιτητή -προπονητή.-  συμπαίκτη ή συναθλητή της συναγωνιζόμενης ομάδας καθώς και προς φίλαθλο, τότε η ποινή που θα του επιβάλλεται θα είναι αποκλεισμός 1 (ενός) μηνός από τους αγώνες της διοργάνωσης. 

  >Στις κατηγορίες  Κ12, Κ11 και Κ10 σε περίπτωση μη επίτευξης τέρματος από μία εκ των δύο ομάδων, το ανώτερο σκορ που θα υπολογίζεται στην νικήτρια ομάδα θα είναι τα τέσσερα τέρματα. Σε περίπτωση επίτευξης τερμάτων και από τις δύο ομάδες, ως ανώτατο όριο διαφοράς ορίζονται τα τέσσερα τέρματα.

 >Υποχρέωση των ομάδων στις φανέλες των διαγωνιζομένων αθλητών να υπάρχει αρίθμηση.

  >Τοποθέτηση, στις 4 (τέσσερις) γωνίες του γηπέδου, σημαιάκια ορίων του αγωνιστικού χώρου. Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται Σ/Κ.

  >Οι ενάρξεις των  αγώνων να ορίζονται σε εύλογο χρονικό διάστημα μεταξύ των ωρών  11:00 - 18:00.

  >Υποχρέωση των ομάδων η συνεπής τήρηση του προγράμματος.

  >Να δίνεται προτεραιότητα στους αγώνες του Attica από άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

  >Περίπτωση αναγκαστικής αναβολής αγώνα ορίζεται μόνο η ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου καθώς  και οι μη κατάλληλες καιρικές  συνθήκες.

     Την αναβολή του αγώνα σύμφωνα τα ως άνω αποφασίζει ΜΟΝΟ ο διαιτητής παρουσία των συναγωνιζόμενων ομάδων στο γήπεδο πριν την έναρξη του.

     Υποχρέωση των ομάδων, σε περίπτωση αποδεδειγμένα αναγκαστικής αναβολής, να ενημερώσουν εγγράφως, τουλάχιστον 3 (τρεις) ημέρες πριν την τέλεση του αγώνα, τον διοργανωτή, την αιτία που οδηγεί σε αυτή. 

     Η διεξαγωγή τυχόν αναβληθέντων αγώνων θα γίνεται υποχρεωτικά και ύστερα από συνεννόηση των αρμοδίων των διαγωνιζομένων ομάδων στα κάτωθι χρονικά περιθώρια:

   α) σε καθημερινή ημέρα της αμέσως ερχόμενης εβδομάδας,

   β) σε διπλό αγώνα των ομάδων τους  το αμέσως ερχόμενο Σ/Κ  ήτοι: Σάββατο μεταξύ τους και Κυριακή με τον προγραμματισμένο αντίπαλο της τρεχούσης αγωνιστικής ή αντίστροφα.

  γ) με την πρώτη διακοπή της διοργάνωσης (εορτές – αργίας) αμέσως μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. 

  Τέλος σε κάθε άλλη περίπτωση   ομάδα  που δεν θα είναι συνεπής με τα ως άνω και παρουσιαστούν δύο αναβολές, ανεξαρτήτως κατηγορίας τμήματος, κατά την διάρκεια της ίδιας περιόδου θα αποβάλλεται από την διοργάνωση έως το τέλος αυτής.

  >  Σε περιπτώσεις φαινομένου υψηλής θερμοκρασίας, θα διακόπτεται για 5' ο αγώνας, ενδιάμεσα της διάρκειας των δύο αγωνιστικών  ημιχρόνων, προκειμένου να δροσίζονται οι νεαροί αθλητές. 

  >Σε ενδεχόμενο, κατά την διάρκεια αγώνα, ξαφνικής έντονης βροχόπτωσης, ιδιαίτερα για τις μικρές κατηγορίες, θα διακόπτεται ο αγώνας.

  >Όπως επίσης σε καιρικό φαινόμενο με ισχυρούς ανέμους δεν θα διεξάγονται ή θα διακόπτονται οι αγώνες που χρησιμοποιούνται κινητές εστίες τερμάτων ή εγκυμονούν άλλοι κίνδυνοι (ύπαρξη λαμαρινών κ.α. ).

 >Θα τηρούνται οι ισχύοντες κανονισμοί ποδοσφαίρου.                                                                                                           

   ΜΠΑΛΕΣ ΑΓΩΝΩΝ: α) Κ18, Κ16, Κ15 και Κ13 Νο 5 .

  ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ:

  >Για όλες τις κατηγορίες οι αγώνες θα γίνονται στις εγκαταστάσεις των ομάδων όπως επίσης και στα γήπεδα που έχουν δηλώσει, εφόσον αυτά πληρούν τα  προβλεπόμενα.

 >ΣΕ ΠΡΟΣΟΧΗ: Ευθύνη των ομάδων τα γήπεδα που χρησιμοποιούν να ΠΛΗΡΟΥΝ τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις (άδεια λειτουργίας - κανόνες ασφάλειας) διεξαγωγής αγώνων. 

  ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ:

  >Αποστολή μέριμνα των αρμοδίων των ομάδων στην διοργάνωση, πριν την έναρξη των αγώνων του ετήσιου προγράμματος, ονομαστική            κατάσταση του δυναμικού των αθλητών τους ανά κατηγορία, με τις ημερομηνίες γέννησης, (σε μορφή EXCEL) η οποία θα πιστοποιεί και            επιτρέπει την συμμετοχή τους.

    Σε περίπτωση δοκιμής από ομάδα νέου αθλητή, θα αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία του στο φύλλο αγώνα και θα καταθέτονται πριν την έναρξη του, τα προβλεπόμενα στον κανονισμό πιστοποιητικά ( κάρτα υγείας, δελτίο, ταυτότητα ή διαβατήριο). 

  >Κάθε Τετάρτη έως τις 12:00, σε ηλεκτρονική μορφή email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), ενημέρωση στον διοργανωτή,  ημερομηνία, ώρα και γήπεδο τέλεσης αγώνα ανά κατηγορία συμμετεχόντων.

  > Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η λήψη και αναμετάδοση φωτογραφικού υλικού και βίντεο, εκτός των συμμετεχόντων ομάδων που έχουν αυτό το δικαίωμα, μόνο στους εντός έδρας αγώνες τους, για εσωτερικούς εκπαιδευτικούς και μόνο λόγους και εφόσον έχουν πιστοποιήσει στην διοργανώτρια, τα στοιχεία του αρμοδίου που  έχουν εξουσιοδοτήσει για την λήψη (εκτός του αγωνιστικού χώρου) βίντεο και φωτογραφικού υλικού (νόμος περί προσωπικών δεδομένων).

   >Το υλικό, σε περίπτωση λήψης από ομάδα, κατά εξαίρεση μπορεί να αποστέλλεται στην διοργάνωση για να γίνεται ανάρτηση του στην                  ιστοσελίδα του AFG. 

ΠΑΡΑΚΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ATTICA FOOTBALL GAMES 

   >Η ιδιότητα της ιστοσελίδας είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και καταχώρησης στατιστικών.

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ AFG: e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

     

 ATTICA -TALENTS FOOTBALL GAMES  

 

 

ΒΙΝΤΕΟ